Online Sup agenda

Bij supaholic boek je online de leukste stand up paddle activiteiten in Terneuzen en omgeving. Kies een maand, dag, tijd en reserveer eenvoudig je sup activiteit in Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen | Supaholic.nl

Kies een maand en kijk of je dag naar keuze nog vrij is! Je kan ook al boeken en/of reserveren voor een datum of tijd die (nog) niet in de agenda staat, stuur dan even een mailtje of bel Michael op 06-4744 3392


BEKIJK MOGELIJKHEDEN IN

Ook hebben we cadeaubonnen voor Supaholic, deze kan je vinden in de webshop.


APRIL - Suppen in april is genieten van de omgeving, de rietkragen zijn nog niet zo hoog waardoor je prachtig zicht hebt over de omringende weilanden. Voor de koudere dagen hebben we een long john die je lekker warm houdt, gecombineerd met een dikke trui is het volop genieten. Bekijk hier alle beschikbare data in april.

MEI - De natuur toont zich van haar mooiste kant in mei. Vogels zijn druk in de weer en alle fruitbomen staan in bloei. Ook is de kans op zomersweer bijzonder groot. Op het water is het nog vrij rustig dus kan je heerlijk genieten op de sup. Mei is ook de perfecte maand om suplessen te nemen zodat je klaar bent voor een hele zomer suppen. Bekijk hier alle beschikbare data voor mei.


JUNI - Start van de zomer. De maand waar de temperatuur overdag gemiddeld boven de 20 graden is! Perfecte temperatuur om zowel op de sup als naast de sup te liggen. De avonden worden langer waardoor je nu ook om 19:00 kan komen suppen. Bekijk hier alle beschikbare data voor juni.  

JULI - De zomervakantie begint, het wordt gezellig op het water. Heerlijk genieten van de zomerzon, kabbelend water en perfecte temperaturen. Huur een sup en geniet van de Otheense Kreek. Bekijk hier alle beschikare data voor juli.


AUGUSTUS - De beste maand voor watersport. Vooral in Zeeland zijn er veel toeristen die komen genieten van recreatie op het water. Er zijn dan ook veel watersport liefhebbers te zien op de Kreek en de Schelde. Toch is het in oost Zeeuws-Vlaanderen niet "te druk" waardoor er voldoende ruimte is om te genieten. Dit geldt ook zeker voor het suppen op de Kreek. Bekijk hier alle beschikbare data voor augustus. 

SEPTEMBER - Er wordt hard gewerkt op de omliggende boerderijen om alle oogsten binnen te brengen. Dit is prachtig schouwspel vanaf het water. Na de vakanties neemt de drukte op het water af en blijft het prachtig weer om te suppen. Bekijk hier alle beschikbare data voor september.


OKTOBER - De herfstkleuren weerspiegelen het water oppervlak. Vaak denk je dat het snel te koud is om te suppen maar het water is in oktober nog goed van temperatuur. Daarnaast is het de start van de herfst, een van de mooiste jaargetijden om te genieten van de natuur. De bomen langs de Kreek kleuren prachtig. Bekijk hier alle beschikbare data in oktober.

Er staan na half oktober geen nieuwe data meer in de agenda maar supaholic is gewoon open. Wil je suppen neem contact op.

 

 

 

© 2018 - 2024 Supaholic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel