op aanvraag

suppen met laagwater

Tijdsduur: 1,5 uur
Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

 Sup tour  Suppen op de Westerschelde 


Suppen op de Schelde is een unieke ervaring. De sup tour op de schelde is alleen mogelijk bij laag water. Suptochten op de Schelde staan in de agenda. Staat er geen tocht gepland of zijn ze allemaal vol, stuur even een bericht voordat je boekt!

 Het is een prachtige locatie waar regelmatig zeehondjes te zien zijn. Trek een paar stevige sportschoenen aan (die eventueel nat mogen worden), we moeten nl. de dijk af en daar liggen scherpe oesters. Je kan je schoenen uittrekken als we op het zand zijn. De tocht duurt ca. 1,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

 >> NEEM CONTACT OP OM TE BOEKEN << 

Algemeen: 

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen. Je dient je te houden aan de instructies die voordat je het water op gaat zijn gegeven. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

Tevens willen we je attenderen op het feit dat in het bezit dient te zijn van een zwemdiploma, in goede gezondheid verkeerd, geen alcohol of drugs hebt gebruikt en ouder bent dan 18 jaar. Ben je jongerdan 18? zorg dat er iemand aanwezig is, ouder dan 18 die verantwoording voor je op zich neemt!

Wat is handig om mee te nemen en leuk om bij je te hebben? schoenen (om op het zandstrand te komen), zwemkleding (doe vooraf al aan), zonnebrand, petje, een waterdichte tas (als je die hebt), camera, handdoek, droge kleding, bij kouder weer warme trui of jack (die nat mogen worden), iets te snacken/drinken voor onderweg en een plastic zakje voor eventueel afval of opbergen spullen die niet nat mogen worden. Draag je een bril? een bril drijft meestal niet. Zorg dat deze niet ven je hoofd kan vallen met bijv. een koord.

Wat krijg je van ons? een A-merk sup (met peddel, vin en leash), begeleiding van een watersportverbond erkend instructeur en een fantastische ervaring.

Belangrijk: het weer speelt een grote rol om leuk te kunnen suppen, vooral op de Westerschelde. Bij veranderlijk weer gaan tochten op de Westerschelde op hand van de voorspellingen soms niet door, maar het kan ook zijn dat eenmaal op locatie wordt besloten dat de tocht niet doorgaat.Dus bij het ontstaan van een onveilige situatie kort voor de huurperiode, kan de boeking door Supaholic worden geannuleerd. Je krijgt dan je geld terug of er wordt een nieuwe boeking gemaakt. Annuleren bij slecht weer kan alleen door Supaholic binnen 24 uur voor boeking. Mocht dit het geval zijn krijg je persoonlijk bericht. Het is daarom altijd handig je mobiele nummer op te geven bij een boeking! Voordat we het water opgaan dient een waiver getekend te worden. Dit is een korte duidelijke samenvatting van de huurvoorwaarden. Je kan de waiver HIER alvast inzien.

Belangrijk: Lees naast de algemene voorwaarden de verhuurvoorwaarden goed door! Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat jij en diegene voor wie je boekt akkoord gaan met de voorwaarden. 

De sup tochten periode is van half april tot half oktober. De locaties zijn niet altijd beschikbaar, dit heeft te maken met de waterstand of het kan zijn dat het weer het niet toe laat om te suppen. Dan wordt een alternatief geboden of u bent vrij de boeking te annuleren (uiterlijk tot 24 uur voor de huurperiode).

Sup tochten worden ook buiten de verhuurperiode gemaakt, dus hou onze facebook pagina of agende in de gaten!

© 2018 - 2022 SUP&PEDDEL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel