background

Supverhuur op de Kreek

Huur een sup en peddel erop uit. Met Supaholic in Terneuzen reserveer je eenvoudig je eigen sup board. Kijk in de SUP agenda en boekeenvoudig je huursuponline.

SUPenPeddel.nl | Supaholic.nl

Reserveren? | AGENDA

SUP HUREN op de Otheense Kreek

PEDDEL ZELF DE PRACHTIGE NATUUR IN

Je kan al voor 15,- een uurtje suppen op de Otheense Kreek. Of je nu een uurtje wilt ontspannen of je even wilt sporten op de Kreek, met een huur sup kan je zelf kiezen.

Bij Supaholic hebben we A-merk sup's te huur. De boards kunnen na online bestelling aan de Kreek worden gehuurd maar ook op andere locaties in Zeeuws-Vlaanderen!

HUUR EEN SUP ....

SUP Cadeaubonnen

LEUKE VOOR EEN VERJAARDAG OF ALS VERASSING

Supaholic heeft ook cadeaubonnen. Erg leuk om als verassing te geven voor een verjaardag, moederdag of andere feestdag! Deze cadeaubonnen zijn te bestellen in onze watersporttools.com webshop.

BESTEL DIRECT ONLINE ....

ONZE WEBSHOP's

ONLINE SUPVERHUUR EN SUP ARTIKELEN

Al onze boekingen regelen we zo veel mogelijk online. Hierdoor is alles helder en weet jij als supper waar je aan toe bent. Boekingen doe je in de SUPenPEDDEL.nl webshop.

Ben je op zoek naar een nieuwe sup, peddel, vin of gereedschap, dan hebben we ook onze WATERSPORTTOOLS.com webshop. Hier vind je diverse producten voor de watersporten.

GA NAAR WATERSPORTTOOLS ....

Wat moet ik aan

IK HEB GEEN WETSUIT

Draag comfortabel zittende kleding, bij voorkeur sneldrogend. Neem een handdoek mee en droge kleren voor na het suppen. Een paar slippers zijn fijn om mee het water in te lopen. Op het board doe je geen slippers of waterschoenen aan.

Vanaf welke leeftijd

SUPHUUR VANAF 8 JAAR

Huur je een sup dan is ons advies vanaf 8 jaar. We hebben geen speciale kinder boards. De kinderen moeten goed kunnen zwemmen. Zijn ze jonger doe dan twee kids op een board of neem ze mee bij pappa of mamma op het board ;.) Ook voor oudere mensen is suppen prima te doen. We hebben regelmatig 65+’ers op het board. Dus eigenlijk is suppen voor bijna alle leeftijden. Heb je hierover vragen? Mail of bel even.

Online boeken

IK HEB GEBOEKT EN NU?

Als je een online bestelling hebt geplaatst wordt deze gecontroleerd en ontvang je een bevestiging met starttijd, plek en waar je allemaal rekening mee kunt houden. Soms duurt het even omdat ik op het water sta en niet direct de bestelling kan controleren. Heb je na een dag nog steeds niets gehoord, neem even contact op!