background

Suptour in de Zeeuwse natuur

Maak een suptocht op de Otheense Kreek of de Westerschelde. Met Supaholic in Terneuzen maak je suptochten op unieke locaties. Kijk in de SUP agenda of kies zelf een dagdeel en boek eenvoudig je peddeltocht online.

SUPenPeddel.nl | Supaholic.nl

AGENDA | Is er plek?
Sup les en Sup Clinic Terneuzen

SUPTOCHT op de Otheense Kreek

LEUKE UITDAGINGEN EN PRACHTIGE NATUUR

In een 1,5 of 2 uur durende tocht ontdek je de Otheense Kreek. De Kreek is ontstaan om de stad te beschermen tegen de spanjaarden in de 80 jarige oorlog. De Kreek is een breed open water, die overgaat in diverse smalle aftakkingen. Een leuk varierend landschap met mooie natuur en vergezichten. De leuke bruggetjes, hoge rietkragen en stilte zorgen voor een unieke sup ervaring.

De grote Kreek is perfect voor spel, zwemmen en een spannende suptocht. Ga je echter naar de afgelegen plekjes aan de Kreek kan je volop genieten vande heerlijke rust en de natuur. Voor ieder wat wils! Geschikt voor alle leeftijden, geen ervaring vereist.

De standaard groep grote is 10 personen, meer personen kan maar neem dan even contact op. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur en je kan ’s morgens, ’s middags en ’s avonds suppen op de Kreek.

BOEK DIRECT ONLINE .....

SUPTOUR op de Westerschelde

BIJZONDERE ERVARING

Klinkt bijzonder spannend, de Westerschelde met al die grote schepen maar er zijn plekjes waar je ook in alle rust op vlakwater kan genieten. Omringd door watervogels, zandplaten en met prachtige vergezichten is dit een van mooiste suptochten in Zeeuws Vlaanderen. Soms zie je zelfs zeehondjes.

Voor wie? Geschikt voor jong en oud, prachtig stil water, geen ervaring vereist.

De maximale groep grote is 8 personen en de activiteit duurt 1,5. Suppen op de Schelde kan alleen met laagwater en is daarom altijd op speciale tijden. Wil je op de schelde? Vraag even wanneer het mogelijk is ;.) of kijk in de agenda of er een tocht ingepland is.

GA NAAR DE BOEKINGSPAGINA ......

SUPTOCHT Grevelingen en Veersemeer

SUPPEN OP BIJZONDERE LOCATIES

Heb je de basis van het suppen onder knie en bern je op zoek naar een bijzondere ervasring? Dan is suppen met zonsopgang op het Veerse- of Grevelingenmeer echt iets wat je gedaan moet hebben. Fluister stil suppen om de verschillende eilandjes of buitendammetjes op zoek naar herten of zeehonden.

Voor wie? Ochtendmensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Door de lengte van de tocht is ervaring met suppen een must. Wil je dit een keer doen zonder ervaring, neem dan eerst een suples.

De suptocht duurt 2 tot 3 uur en kan alleen met groepen vanaf 6 tot 10 personen. Tochten worden georganiseerd dus neem contact op als je met een clubje dit wilt doen!

NEEM CONTACT OP ......