background

Suples, eerste keer op de sup

Met suples krijg je de basis van het suppen snel onder de knie! Na uitleg op de kant leer je vervolgens op het water de basis van het suppen. Kies een dag, tijd en boek eenvoudig je suples online.

SUPenPeddel.nl | Supaholic.nl

SUPLES | Is er plaats?
Sup les en Sup Clinic Terneuzen

SUP LES in Terneuzen

LES VAN ERKEND INSTRUCTEUR

De suples van Supaholic is je eerste kennismaking met stand up paddling. Aan de kant krijg je uitleg over het materiaal, de theorie en waar je op moet letten bij het peddelen. Daarna gaan we het water op en brengen we de theorie in de praktijk.

Voor wie? Je wilt een duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding zodat je een solide basis hebt voor het suppen. Misschien overweeg je een sup te kopen of hebt er al een.

De maximale grote van de groep is 8 personen. De les duurt 1 uur.

BOEK DIRECT ONLINE .....

KORTE SUPLES met TOUR of HUUR

DE BASIS: STAAND PEDDELEN

In tegenstelling tot een gewone tour of bij suphuur wordt er extra aandacht gegeven aan de theorie op de kant en de praktijk op het water. Het doel is om staand op het board een sup tour te kunnen maken. Met huur krijg je na de uitleg op de kant ook een korte instructie op het water waarna je er lekker zelf op uit kan peddelen.

Voor wie? Je wilt lekker even peddelen en niet de focus te veel op techniek. Je vindt het spannend en je hebt graag iets meer uitleg voordat je aan een suptocht begint.

De maximale groep grote is 10 personen en de activiteit duurt 1,5 of 2 uur.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN ......

SUPLES met de HOND

MET JE MAATJE OP DE SUP

Heb je de basis van het suppen onder knie en heb je een hond? Dan is suppen met je hond een geweldige ervaring. Ben je niet eerder op een sup geweest volg dan eerst een suples.

Voor wie? Hondenbezitters die graag met hun viervoeter wat anders doen. Beleef je avonturen op het water met je maatje en geniet samen van de prachtige natuur.

De suples met de hond duurt 1 uur en kan in overleg met meerdere personen/honden.

BOEK EEN LES ......