Huur.een.SUP.board

Met sup-rental peddel je overal waar jij wilt! De leukste SUP locaties helemaal zelf ontdekken? Binnen 15 minuten sta je op het water met een opblaasbaar stand up paddle board van Supaholic. Handig voor op vakantie, een weekendje weg of gewoon een dagje suppen. Peddelen op het water waar jij wilt.

SUPenPeddel.nl | SUPenPeddel.be

Zelf ervaren of suppen iets voor jou is? Bekijk de mogelijkheden...

RENT-A-SUP? | waarom zou ik een sup huren

Peddel waar en wanneer je maar wilt. Neem hem mee op vakantie. Sup op die prachtige Kreek bij jou voor de deur of aan je tuin. Ontdek of het leuk is zelf een sup te bezitten.

Met de sup huur van Supaholic ben je niet gebonden aan openingstijden of verhuur centra in de buurt. Ook heb je niet direct de hoge kosten van de aanschaf van een stand up paddle board.

WHAT'SUP | wat krijg ik als ik een sup huur

Als je de sup komt ophalen staat er een grote back pack klaar met daarin een A-merk SUP, een peddel, een pomp, vin, leash en repair kit.

Bij het ophalen kijken we samen de sup goed na. Dan geven we je een uitgebreide uitleg hoe je de sup moet gebruiken en waar je op moet letten bij gebruik. Na het tekenen van de huurovereenkomst kan de sup mee op jouw avontuur. Je kan ook rekenen op telefonische ondersteuning als je er niet uit komt.

WHAT ELSE | goed om te weten

Wil je ook een keer met je hond op de sup in Terneuzen? Bij Supaholic kan dat!

Eerst zorgen we voor de basisvaardigheden voor het baasje. Lukt dat allemaal goed? dan kan de hond op de sup mee. Best spannend voor baasje en hond maar echt heel leuk. Er zijn ook suptochten met de hond! Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom een opblaas-SUP huren?

Er kunnen diverse redenen zijn om eerst een sup te huren! Vind ik suppen wel leuk? Ga ik het SUP board wel vaak genoeg gebruiken? Ik wil het suppen graag zelfstandig leren?

Ga je op vakantie? en wil je een sup meenemen? Of wil je een weekje kijken of suppen nu echt jouw nieuwe hobby gaat worden? Dan is suprental misschien iets voor jou! Met suprental krijg je een topkwaliteit inflatable sup mee voor langere tijd. Niet een uurtje of twee uurtjes op de Kreek maar gewoon ingepakt in de tas mee naar huis! Je krijgt een korte instructie hoe de sup werkt, samenkijken we of deze helemaal compleet is en in goede staat verkeert. Na het tonen van je ID en betalen van de borg krijg je de sup mee. Aan het einde van de verhuur periode breng je de sup weer terug en rekenen we het restbedrag af. Een leuke oplossing waardoor je toch kan ervaren hoe het is een sup te hebben!


* Suppen waar je wilt! * Mee in het vliegtuig! * Past makkelijk in de auto! * Voordelig suppen op vakantie! *

Rent-a-SUP | SUP waar je maar wilt met de opblaasbare huur SUP van Supaholic

Huur een board voor een dag, weekend, week of vakantie! Huur nu je sup bij Supaholic in Terneuzen.