background

Groepsuitje? kom suppen!

Ben je op zoek naar een activiteit met je bedrijf, team, familie of vrienden? kom peddelen op de Kreek. Leuk en lekker onspannen op de sup in Terneuzen. Ook leuk als vrijgezellenfeestje. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

SUPenPeddel.nl | Supaholic.nl

Contact | Groepsuitje

FAMILIE DAG

PEDDELLEN IS VOOR JONG EN OUD

Met de hele familie op de sup in Terneuzen of kijken naar de klein kinderen die zich uitleven op het water. In de prachtige natuur op en om de Kreek kan je een heerlijk uitje met de familie organiseren.

Helemaal tot rust komen of een sportieve dag organiseren, de Kreek in Terneuzen is voor beide uitermate geschikt. Lijkt het je leuk om met de familie te suppen?

STUUR EEN BERICHT ....

VRIJGEZELLENFEESTJE

SPANNEND, UITDAGEND OF ZEN

Je kan het zo gek maken als je wilt! Lekker genieten, voor de eerste keer suppen of lage bruggetjes en elkaar het water in duwen… Op een sup is alles mogelijk en Supaholic helpt je een gelsaagd vrijgerzellen feestje te organiseren.

MAIL SUPAHOLIC ....

BEDRIJFSUITJE

LEKKER SPORTIEF EN IN DE BUITENLUCHT

Suppen in Terneuzen is een leuke en gezonde activiteit met collega’s. Ga je een bedrijfsuitje organiseren? Supaholic is zeer flexibel waardoor je het suppen makkelijk kan combineren met een andere acrtiviteit of een heerlijke maaltijd in een van de heerlijk restaurants in de omgeving.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken en wellicht zien we jullie binnenkort op het water ;.)

NEEM CONTACT OP ....