hondensup

Suptocht met je hond(en)

Vorige Artikel 4 van 4

SUPTOUR MET JE HOND

Maak een prachtige suptocht op de Kreek of Schelde

Hondensup! Wil je nog een keer met je hond op de sup in Terneuzen? Bij Supaholic kan dat! Als je de basisvaardigheden van het suppen al onder de knie hebt kan je direct mee met een leuke suptocht.

Waar moet je rekening mee houden? Totaal gewicht van baasje en hond kan maximaal zo'n 120 kg zijn. Zorg voor een hondentuig met greep op de rug zodat je hem/haar makkelijk op je board kan helpen. Is je hond geen fanatieke zwemmer, zorg dat de hond een zwemvetsje heeft met ruggreep. De voorkant van het board is glad dus neem een matje / deken / grote handdoek mee voor op de sup (die nat mag worden / deze dient ook ter berscherming van het board). Lekkere tractaties (als beloning tijdens het suppen) en misschien een bal of stok voor of na het suppen vallen altijd goed in de smaak bij de viervoeters. Hou er rekening mee dat je nat kan worden, je balans houden is moeilijk als je hond niet altijd stil zit..... dus droge kleren zeker mee.

De tocht duurt ca. 1,5 uur.  Waar we starten moeten de honden aan de lijn, houd hier rekening mee! Er kunnen ook andere baasjes met honden meegaan, het is daarom belangrijk dat je hond goed luistert en met andere honden kan omgaan! Schrijf je je in voor een aangekondigde tocht op bijvoorbeeld facebook, zet dit erbij als opmerking in de boeking. 

Algemene info Sup verhuur, boekingen en lessen: 

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen. Je dient je te houden aan de instructies die voordat je het water op gaat zijn gegeven. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

Tevens willen we je attenderen op het feit dat in het bezit dient te zijn van een zwemdiploma, in goede gezondheid verkeerd, geen alcohol of drugs hebt gebruikt (voor en tijdens de activiteit) en ouder bent dan 18 jaar (of iemand aanwezig is die ouder is dan en de verantwoording neemt...).

Wat is handig om mee te nemen en leuk om bij je te hebben? slippers (om op te stappen), zwemkleding (doe vooraf al aan), zonnebrand, petje, een waterdichte tas (als je die hebt), camera, handdoek, droge kleding, bij kouder weer warme trui of jack (die nat mogen worden), iets te snacken/drinken voor onderweg en een plastic zakje voor eventueel afval of opbergen spullen die niet nat mogen worden. Draag je een bril? een bril drijft meestal niet. Zorg dat deze niet ven je hoofd kan vallen met bijv. een koord.

Wat krijg je van ons? een A-merk sup (met peddel, vin en leash), begeleiding van een watersportverbond erkend instructeur en een fantastische ervaring.

Belangrijk: het weer speelt een grote rol om leuk te kunnen suppen. Het kan zijn dat er onweer, veel wind of een andere onveilige situatie kort voor de huurperiode ontstaat. De boeking kan dus door Supaholic worden geannuleerd. Je krijgt dan je geld terug of er wordt een nieuwe boeking gemaakt. Annuleren bij slecht weer kan alleen door Supaholic binnen 24 uur voor boeking. Mocht dit het geval zijn krijg je persoonlijk bericht. Het is daarom altijd handig je mobiele nummer op te geven bij een boeking! Voordat we het water opgaan dient een waiver getekend te worden. Dit is een korte duidelijke samenvatting van de huurvoorwaarden. Je kan de waiver HIER alvast inzien.

Belangrijk: Lees naast de algemene voorwaarden de verhuurvoorwaarden goed door! Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat jij en diegene voor wie je boekt akkoord gaan met de voorwaarden. 

We hebben regelmatig leuke activiteiten en aanbiedingen! Dus hou ook onze facebook pagina of agende in de gaten!

 

© 2018 - 2023 Supaholic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel