op aanvraag

Westerschelde suptocht

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

SUPTOUR op de Westerschelde

BIJZONDERE ERVARING

Klinkt bijzonder spannend, de Westerschelde met al die grote schepen maar er zijn plekjes waar je ook in alle rust op vlakwater kan genieten. Omringd door watervogels, zandplaten en met prachtige vergezichten is dit een van mooiste suptochten in Zeeuws Vlaanderen. Soms zie je zelfs zeehondjes.

Voor wie? Geschikt voor jong en oud, prachtig stil water, geen ervaring vereist.

De maximale groep grote is 8 personen en de activiteit duurt 1,5. Suppen op de Schelde kan alleen met laagwater en is daarom altijd op speciale tijden. Wil je op de schelde? Vraag even wanneer het mogelijk is door contact op te nemen per mail of bel 06 42233882.

Algemene info Sup verhuur, boekingen en lessen

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen. Je dient je te houden aan de instructies die voordat je het water op gaat zijn gegeven. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

Tevens willen we je attenderen op het feit dat in het bezit dient te zijn van een zwemdiploma, in goede gezondheid verkeerd, geen alcohol of drugs hebt gebruikt en ouder bent dan 18 jaar. Ben je jongerdan 18? zorg dat er iemand aanwezig is, ouder dan 18 die verantwoording voor je op zich neemt!

Wat is handig om mee te nemen en leuk om bij je te hebben? schoenen (om op het zandstrand te komen), zwemkleding (doe vooraf al aan), zonnebrand, petje, een waterdichte tas (als je die hebt), camera, handdoek, droge kleding, bij kouder weer warme trui of jack (die nat mogen worden), iets te snacken/drinken voor onderweg en een plastic zakje voor eventueel afval of opbergen spullen die niet nat mogen worden. Draag je een bril? een bril drijft meestal niet. Zorg dat deze niet ven je hoofd kan vallen met bijv. een koord.

Wat krijg je van ons? een A-merk sup (met peddel, vin en leash), begeleiding van een watersportverbond erkend instructeur en een fantastische ervaring.

Belangrijk: het weer speelt een grote rol om leuk te kunnen suppen, vooral op de Westerschelde. Bij veranderlijk weer gaan tochten op de Westerschelde op hand van de voorspellingen soms niet door, maar het kan ook zijn dat eenmaal op locatie wordt besloten dat de tocht niet doorgaat.Dus bij het ontstaan van een onveilige situatie kort voor de huurperiode, kan de boeking door Supaholic worden geannuleerd. Je krijgt dan je geld terug of er wordt een nieuwe boeking gemaakt. Annuleren bij slecht weer kan alleen door Supaholic binnen 24 uur voor boeking. Mocht dit het geval zijn krijg je persoonlijk bericht. Het is daarom altijd handig je mobiele nummer op te geven bij een boeking! Voordat we het water opgaan dient een waiver getekend te worden. Dit is een korte duidelijke samenvatting van de huurvoorwaarden. Je kan de waiver HIER alvast inzien.

Belangrijk: Lees naast de algemene voorwaarden de verhuurvoorwaarden goed door! Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat jij en diegene voor wie je boekt akkoord gaan met de voorwaarden. 

De sup tochten periode is van half april tot half oktober. De locaties zijn niet altijd beschikbaar, dit heeft te maken met de waterstand of het kan zijn dat het weer het niet toe laat om te suppen. Dan wordt een alternatief geboden of u bent vrij de boeking te annuleren (uiterlijk tot 24 uur voor de huurperiode).

Sup tochten worden ook buiten de verhuurperiode gemaakt, dus hou onze facebook pagina of agende in de gaten!

© 2018 - 2023 Supaholic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel